Vores nearshore udviklingscentre

Vores udviklingscentre er lokaliseret i Lviv, Warszawa og Porto

Der er en kæmpe talentmasse af højtuddannede IT-specialister i både Lviv, Warszawa og Porto.

Både de polske og ukrainske universiteter har en lang tradition for matematik og IT-uddannelser, hvilket gør udvalget af kandidater markant større end i det vestlige Europa og Skandinavien.

På vores udviklingscentre i Warszawa, Lviv og Porto  har vi en skandinavisk virksomhedskultur og ledelsesstil med fokus på personlig udvikling og work-life balance, som resulterer i en meget høj fastholdelsesgrad.

Fordele ved vores nearshore udviklingscentre

Ikon for stor talentmasse i Lviv, Warszawa og Porto

STOR TALENTMASSE

Lviv, Warszawa og Porto har en kæmpe talentmasse tilgængelig, der gør det let at skalere sin organisation og forkorte time-to-market.

Business Benefits - Effective Scaling and Faster Time-to-Market

KOSTEFFEKTIVT

Højtuddannede softwareudviklere koster betydeligt mindre i Ukraine, Polen og Portugal. Samtidig arbejder de flere timer end i DK.

Ikon der viser fleksibilitet i konsulenters vilkår

FLEKSIBLE VILKÅR

Konsulenterne har kontrakt på B2B vilkår, hvilket sikrer fleksible vilkår i forhold til opstart og ændringer i teamet. Der er ingen rekrutteringsomkostninger.

Ikon for in-house kontrol med dedikeret nearshore team

FULD KONTROL IN-HOUSE

Et dedikeret nearshore team sikrer dig fuld kontrol over din kritiske udvikling in-house. Du styrker og fastholder din kompetenceopbygning.

Ikon for let kommunikation med softwareudviklere

LET KOMMUNIKATION

De kulturelle og sprogmæssige barrierer er små. SW udviklere i Ukraine, Polen og Portugal er vandt til at arbejde sammen med kunder fra andre lande.

Ikon der indikerer kort rejseafstand til udviklingscentre

KORT AFSTAND

Det er let at komme til og fra vores udviklingscentre. Der går direkte fly fra København til både Lviv, Warszawa og Porto, og rejsetiden er kort til lokationerne.

”Vi bringer meget bevidst outsourcing i spil, når vi skal udvide vores aktiviteter. Det sikrer os et fornuftigt omkostningsniveau og hjælper os med at håndtere spidsbelastninger på en måde, der gør os mindre sårbare, end hvis vi selv skulle ansætte.”

Rikke Rønnau, Vice President hos Systematic

Vores nye udviklingscenter ligger i Porto

Portugal har et øget fokus på udviklingen af IT-branchen og antallet af IT-specialister i Portugal er det mest stigende i Europa, hvilket delvis skyldes Portugals tech visa for IT-specialister udenfor Schengen, såsom udviklere fra Brasilien.

Portugal har over 100.000 IT-specialister, og hvert år bliver der færdiguddannet over 16.000 nye IT-specialister. I Porto og omegn er der over 30.000 IT-speciaister og dermed er Porto den 2. største IT hub i Portugal.

Hvis et udviklingsprojekt skal udvikles inden for EU/NATO, er vores Porto kontor løsningen for jer.

Warszawa er hjemby for vores udviklingscenter

Der er et enormt potentiale for rekruttering af de helt rigtige softwareudviklere i Warszawa.

Polen har over 295.000 IT-specialister, hvoraf de 65.000 er lokaliseret i Warszawa området. Hvert år bliver der færdiguddannet yderligere 3.000 nye IT-specialister i Warszawa.

Hvis et udviklingsprojekt skal udvikles inden for EU/NATO, er vores Warszawa kontor løsningen for jer.

Vores udviklingscenter i Lviv

Ukraine har over 200.000 IT-specialister, hvoraf 85 % af dem arbejder i softwareudviklingsfirmaer.

Lviv er den tredje største IT hub i Ukraine med over 25.000 IT-specialister og 2 universiteter, hvilket giver en stor talentmasse af højtuddannede softwareudviklere.

Hvert år bliver der færdiguddannet 5.000 IT-specialister i Lviv.