Udvikling og fastholdelse

Vi har en retention rate på 90 %, så vi kan også fastholde dit team

Mange af vores kunder oplever, at deres udviklere slet ikke har lyst til at arbejde andre steder end for dem.

På vores udviklingscentre har vi en meget stærk HR-funktion, der fastholder dine udviklere.

Ud over at stå for alt det praktiske med vederlag, skat og pension, sørger vi for, at dine konsulenter får skandinaviske arbejdsforhold og bliver motiveret udfra individuelle behov. Vores HR aktiviteter inkluderer teambuilding og sociale aktiviteter, uddannelse, vidensdeling,  performance samtaler, sociale goder m.m.

Fokus på at udvikle og fastholde dit team

Ikon for dedikeret softwareudviklingsteam

TEAMBUILDING OG SOCIALE AKTIVITETER

Teambuilding både i det enkelte team og på tværs af virksomheden er vigtigt for at sikre motivation og loyalitet på længere sigt. Vi hjælper dig med teambuilding-aktiviteter og afholder løbende fælles sociale aktiviteter som fredagscafe, sommerfest, jule- og nytårsfest.

Overgangsperiode på en måned fra jobaccept til startdato

VIDENSDELING

Det er vigtigt for konsulenternes udvikling, at der er et aktivt miljø for vidensdeling. Vi tilbyder en række tiltag omkring  kompetencegrupper (.Net, Java, QA, Front End etc.) og tekniske fællesskaber (Delphi, Team Leads etc.) på tværs af virksomheden. Vi driver også et virksomhedsbibliotek.

Ikon for kulturel intelligens workshop hos Conscensia

UDDANNELSE

Det er vigtigt løbende at videreudvikle kompetencerne hos konsulenterne. Vi tilbyder løbende en række fælles kurser indenfor sprog, kommunikation, teknik m.m. Konsulenterne har ofte mulighed for at deltage på populære konferencer og seminarer. Vi gennemfører kundespecifikke kurser efter ønske og kan stå for at koordinere certificeringer af konsulenterne.

Ikon for ansvarlig sourcing og konsulentintegration

EVALUERINGSSAMTALER

Der gennemføres faste årlige evalueringssamtaler, hvor kunden er involveret. Der gives feedback på konsulentens performance, kvalitet, bidrag til teamet, samarbejdsevner, styrker/udfordringer, ønsker til fremtiden m.m. Herudover indeholder samtalen også en vurdering af konsulentens vederlag.

“Conscensia skal have anerkendelse for den HR-funktion og proces, de har bygget op. Det her er en sourcing partner, der gør mere end at skaffe arbejdskraft. F.eks. udfordrer de os på områder som team-sammensætning og behovsafdækning."
Morten Granum, Group Senior Vice President hos Systematic..

Det er også med i pakken hos os

Der er mange fordele ved at vælge en partner til nearshore softwareudvikling.

Med Conscensia på holdet, når du skal finde nye softwareudviklere sørger vi også for at:

  • Du får meget begrænset udskiftning og høj effektivitet.
  • Du får viden, der bliver på opgaven og i teamet.
  • Du får mulighed for at opbygge samme kompetencer som i et dansk team.
  • Du får mere for de samme penge!