FORSTÅ VORES SOURCING MODEL

Vores sourcing model er gennemprøvet ned til mindste detalje

Vi har været leverandør af nearshore outsourcing og dedikerede teams i 16 år. Mange af vores kunder og teams har arbejdet sammen i mere end 10 år.

Når vi opstarter samarbejdet, kigger vi altid på din virksomhed, jeres processer og metoder. Vi anbefaler derefter, hvordan de nuværende processer og metoder bedst kan forenes med et fremtidigt sourcing-setup.

VORES SOURCING MODEL HAR BEVIST SIN SUCCES

Ikon for dedikeret teamstruktur i Conscensia's fokuserede forretningsmodel

FOKUSERET FORRETNINGSMODEL

Vi arbejder med dedikerede teams, hvor konsulenterne arbejder 100% for dig. Hermed bibeholder du kontrol over din softwareudvikling in-house, og du fastholder kompetencer på lang sigt. Vi arbejder med en gennemsigtig prismodel, hvor du kender dine udvikleres vederlag.

LÆS MERE
Moderne udviklingscentre i Lviv, Warszawa og Porto

MODERNE UDVIKLINGSCENTRE

Dine softwareudviklere sidder på vores moderne udviklingscentre i Lviv, Warszawa og Porto, hvor der er en kæmpe talentmasse tilgængelig. Det gør det let at skalere din organisation og forkorte time-to-market på en kosteffektiv og fleksibel måde.

LÆS MERE
Your own development team - Total control and competence building

RESPONSIBLE SOURCING

Konsulenterne bliver en integreret del af din virksomhed og langsigtet strategi. Vi har fokus på menneskesyn og respekt, vi sikrer lovgivning og compliance og arbejder målrettet med udvikling og fastholdelse af dine konsulenter.

LÆS MERE
Gennemtestet proces for teamintegration

VORES GENNEMTESTET PROCES

Vores ekspertise er at finde, integrere og fastholde dit team. Vi har en gennemtestet proces, der sikrer en hurtig rekruttering, succesfuld opstart og onboarding, effektiv team management samt udvikling og fastholdelse af dit team. Vi har 90% fastholdelsesgrad på vores udviklere.

LÆS MERE
“Det er 10 år siden, at Kamstrup indgik et samarbejde med Conscensia og etablerede det første udviklingsteam i Lviv. Vi oplever at Conscensia har hjulpet Kamstrup i vores vækst. Kamstrup har i dag en velfungerende udviklingsgruppe i Lviv, hvor kombinationen af fremragende kompetencer og høj anciennitet gør det let for os at udvide vores udviklingskapacitet.”
Vibeke Ågren, Head of Software Development hos Kamstrup A/S

Fem trin til succes med nearshore softwareudvikling

Der kan være mange spørgsmål og overvejelser, når en virksomhed vil i gang med at etablere et udviklingsteam i udlandet. Vi har beskrevet hvilke 5 trin der er vigtige for at få succes med sit udenlandske udviklingsteam. Vi har uddybet de 5 trin til succes med nearshore softwareudvikling i en e-bog, som du kan downloade her.

Infografik der viser fem trin til succes med nearshore softwareudvikling

1. Vælg den rigtige sourcing model

Der er mange forskellige sourcing modeller på markedet, så sørg for at vælge den model, der matcher din virksomheds strategi og mål.

2. Find den rette sourcing destination

Det er vigtigt at du vælger en destination, der matcher dine behov med hensyn til f.ek.s kompetencer, fleksibilitet, kultur og sprog.

3. Vælg en professionel partner

Sørg for at din partner har relevante referencer og fokus på den sourcing model du vælger.

4. Sørg for en god opstart

Selve opstarten er vigtig for din succes, så prioritér rekruttering, onboarding og opstart af dit team.

5. Hold fokus på den langsigtede værdi

Dine softwareudviklere skaber høj værdi, så sørg løbende for at udvikle og fastholde dit team.