Rekrutteringsproces

Vi har mange års erfaring med rekruttering af softwareudviklere

Vi er kendt som en attraktiv virksomhed i Warszawa og Lviv, så vi har let ved at rekruttere de rigtige konsulenter til dit team.

Når vi rekrutterer til dit udviklingsteam, starter vi altid med en grundig analyse af de behov, du har i din virksomhed. Sammen laver vi en liste over både krav og ønsker til dine udviklere.

Vores HR-afdeling arbejder ud fra en gennemprøvet rekrutteringsproces, når de finder softwareudviklere til din virksomhed.

En gennemprøvet og effektiv rekrutteringsproces

Detaljeret kravsanalyse for at finde de rette konsulenter

1. KRAVSANALYSE

Vi rekrutterer konsulenter målrettet til dit team. Den første uge går med at definere krav og ønsker til dine udviklere.

Aktiv søgning i netværk for at finde de perfekte kandidater

2. SEARCH

Vi har et stort netværk i det lokale marked. Vi anvender primært aktiv search og finder de helt rigtige kandidater til dig.

Screening og interviews for at finde de bedste kandidater

3. INTERVIEWS

Vi screener kanditaterne så du får et attraktivt felt at vælge i mellem. Når kandidaterne er fundet afholder vi interviews - det er her, du kommer på banen igen.

Ikon for medarbejderudvikling og fastholdelse

4. BESLUTNINGEN

Når alle interviews er afholdt træffer du beslutning om, hvem du vil tilbyde jobbet. Såfremt du ikke mener vi har fundet den rigtige kandidat, fortsætter vi search.

Overgangsperiode på en måned fra jobaccept til startdato

5. TRANSITION

Overgangsperioden fra kandidaten har besluttet sig for at tage jobbet til han eller hun starter, varer typisk en måned.

Onboarding af softwareudviklere

6. OPSTART

Dine softwareudviklere bliver onboardet og introduceret til din virksomhed. Vi har en velgennemprøvet proces, for at integrere dine konsulenter.

”Det er en stor fordel, at vi ikke selv skal kende til ukrainsk lovgivning og skatteregler for at have IT konsulenter siddende dernede. Conscensia står for alt bøvlet, så når vi skal finde nye konsulenter, er det pærenemt – meget nemmere end i Danmark. Der er masser af højtuddannede dataloger i Ukraine, og Conscensia finder nogle dygtige kandidater til os. Jeg kan kun sige, at ukrainerne har en eksemplarisk måde at gå til tingene på. De er så positive ildsjæle, at det er en sand fornøjelse. Og så er de en rigtig god arbejdskraft!”
Kaare Jakobsen, udviklingschef hos Spar Nord

Rekrutteringsprocessen får dig godt fra start

Vi er en kendt skandinavisk software leverandør i Polen og Ukraine, og har adgang til et stort lokalt marked af udviklere.

Vi kan rekruttere konsulenter til et bredt spektre af teknologier, løsninger og kompetencer. Vi dækker arkitektur, UI/UX design, softwareudviklere, QA test, scrum, DevOps og teamledelse.

Vi har adgang til ressourcer indenfor de gængse teknologier: Android, Angular, C, C++, Delphi, iOS, JavaScript, .Net, Node.JS, PHP, Phyton, React, Ruby m.fl.

Conscensia medarbejder skitserer rekrutteringsproces for softwareudviklere på whiteboard.