Gennemtestet proces

Vi finder, integrerer og fastholder dit team

Med mange års erfaring ved vi, hvilke processer og værktøjer, der virker, når du skal etablere og skalere dit team samt sikre den langsigtede succes med dit distribuerede team.

Vi har en effektiv rekrutteringsproces og en grundig opstart og onboarding. Vi arbejder målrettet med at implementere effektive samarbejdsprocesser, så teamet fungerer optimalt. Vi sikrer den langsigtede succes igennem udvikling og fastholdelse af dit team.

Gennemtestet processer der virker

Ikon for stor talentmasse i Lviv, Warszawa og Porto

VORES PROCES FOR REKRUTTERING

En effektiv og velgennemprøvet rekrutteringsproces sikrer din succes. Vi anvender search for målrettet at finde de konsulenter netop I har brug for.

LÆS MERE
Onboarding session hos Conscensia for nyt udviklingsteam

OPSTART AF TEAM OG ONBOARDING

Der sikres en grundig onboarding af teamet. Virksomheden introduceres til GDPR og IPR rettigheder, processer implementeres m.m.

LÆS MERE
Ikon for let kommunikation med softwareudviklere

VELFUNGERENDE TEAM I DIN ORGANISATION

Vi rådgiver om remote team management og hjælper dig med at skabe et fast sammentømret team. Der etableres faste samarbejdsprocesser og KPI opfølgning.

LÆS MERE
Ikon for dedikeret softwareudviklingsteam

UDVIKLING OG FASTHOLDELSE

Vi har en retention rate på 90 %, så vi kan også fastholde dit team. HR udviklingen har fokus på: sociale aktiviteter, teambuilding, uddannelse, vidensdeling og performance samtaler.

LÆS MERE
"Vi oplever at Conscensia har hjulpet Kamstrup i vores vækst. Ikke nok med at Conscensia har bidraget til at rekruttere kompetente softwareprofessionelle, igennem et godt samarbejde har det også været muligt for os at motivere, udvikle og fastholde vores kompetente kolleger. Kamstrup har i dag en velfungerende udviklingsgruppe i Lviv, hvor kombinationen af fremragende kompetencer og høj anciennitet gør det let for os at udvide vores udviklingskapacitet. Vi sætter stor pris på Conscensias kompetencer indenfor rekruttering og HR og oplever en organisation der er veldrevet og en fornøjelse at arbejde sammen med."
Vibeke Ågren, Head of Software Development hos Kamstrup A/S

Vores processer får dig godt fra start

Når vi sammen har planlagt den optimale opstart og struktur til din virksomhed, ser vi, hvor vi skal sætte ind i processen.

Et nyt projekt starter i sagens natur fra bunden, men hvis projektet har været i gang i længere tid, sætter vi altid ind der, hvor I hurtigst opnår værdi.

Udover rådgivning til opstart, udviklingsmetode og struktur på udviklingsteamet, får I rådgivning til, hvordan I skal arbejde sammen med teams, som sidder langt væk, så I får mest muligt ud af samarbejdet med jeres sourcede udviklere.

Conscensia ekspert udarbejder en 5-trins succesplan.