Kamstrup

Et solidt og stabilt nearshore udviklingsteam er uvurderligt for Kamstrup. Deres digitale løsninger er komplekse, derfor er kontinuitet og trygheden ved at deres ukrainske udviklere er eksperter i applikationerne garant for god kvalitet.

A young man with headphones sits at a desk in front of multiple computer monitors in a dimly-lit room, with a blurred German flag in the background

e.stradis casestory

e.stradis udnytter strategisk nearshore-udvikling i Ukraine og innoverer inden for finanssektoren med deres avancerede rms-platform for at optimere risikostyring på globalt plan. We link finance and IT.

Unik System Design

Unik System Design udvidede deres udviklingskapacitet med et udviklingsteam i Warszawa. Unik System Design er imponeret over, at det nye polske team har leveret resultater fra første dag.

Spar Nord

Spar Nord har 15 ukrainske udviklere siddende på Conscensias udviklingscenter i Lviv i Ukraine. Conscensia har hjulpet med rekrutteringsprocessen og med at integrere de danske og de ukrainske udviklere siden 2006.

Saxo

Saxo har siden 2013 haft et udviklingsteam hos Conscensias udviklingscenter i Ukraine. Udviklingsteamet har haft så stor en værdi for Saxo, at de valgte at indgå et strategisk samarbejde med Conscensia og udvidede deres ukrainske team.

Norsk Byggtjeneste

Norsk Byggtjeneste er et .nethus med et Microsoft full-stack setup, det gælder således også for NOBB-databasen. I skrivende stund er Norsk Byggtjeneste og Conscensia i gang med at migrere eksisterende applikationer til Azure, og udvikle nye applikationer til platformen.

Systematic

Systematic har igennem 10 år samarbejdet med Conscensia som outsourcing partner. Der er 30 udviklere tilknyttet Systematics udviklingsteam i Polen og Ukraine. 

Kamstrup

Kamstrup igangsatte processen med at finde den rigtige outsourcing-partner i 2011. I samarbejde med Conscensia er det lykkedes Kamstrup at opbygge en succesfuld udviklingsafdeling i Ukraine.